Прекрасне відео підриву російського літака на білоруському аеродромі «Мачулищі»

Пару важливих речей, які, на мою думку, стоять за цим відео.
1. Формулювання ЗМІ, які оприлюднили відео: «білоруські партизани передали його СБУ». При цьому, в самій Службі говорять, що всі «бавовни у ворога» будуть коментувати після перемоги. Очевидно, що ці самі «партизани» або тісно співпрацюють з СБУ, або там служать. Або, що наймовірніше, не було ніяких партизанів, а за операцію стоїть саме Служба, яка з політичних міркувань не хоче про свою участь говорити прямо. І правильно)
2. Підрив такого стратегічного літака – чергова надскладна спецоперація, проведена на території ворога. Тут можна згадати і Кримський міст, і атаку дронів на кораблі в бухті Севастополя. До речі, ці «бавовни» теж відносяться до тих, про які «СБУ розкаже тільки після перемоги».
В Службі, вочевидь, посилив роботу окремий фаховий підрозділ, який має справу з дронами. Росіяни в цій історії можуть тільки мовчки «обтікати». ФСБ, яка звикла воювати з фейковими терористами, програє нашим хлопцям, як в мотивації, так і в професіоналізмі.
3. СБУ навчилася проводити операції світового рівня. Операцію «Підрив в Мачуличах» можна вносити в розділ Вікіпедії про російсько-українську війну. Для історії.



Прекрасне відео підриву російського літака на білоруському аеродромі «Мачулищі» Прекрасне відео підриву російського літака на білоруському аеродромі «Мачулищі» Reviewed by новини on березня 04, 2023 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.