Ексзаступника головного лісівника Закарпаття та лісничого підозрюють у незаконних рубках 5 га лісу

 
ДБР повідомило про підозру колишнім заступнику начальника Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства та лісничому одного з лісництв області, які незаконно вирубували ліс на 5,5 млн гривень.
Встановлено, що заступник начальника управління незаконно погодив видачу документів на проведення рубки лісосіки площею 5 гектарів в Чорноголівському лісництві. На підставі незаконного дозволу   уклали угоду з підприємством, яке вирубало майже 400 дерев рідкісних порід.
Завдана шкода довкіллю склала майже 5,5 млн гривень.
Одна з осіб  поки ще продовжує працювати в лісовій промисловості на іншій  посаді. Наразі суд розглядає клопотання про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Працівникам лісової галузі повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень, вчиненому групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 1 ст. 28, ч. 3 ст. 365 КК України).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
Процесуальне керівництво здійснює Закарпатська обласна прокуратура
Ексзаступника головного лісівника Закарпаття та лісничого підозрюють у незаконних рубках 5 га лісу
Ексзаступника головного лісівника Закарпаття та лісничого підозрюють у незаконних рубках 5 га лісу Ексзаступника головного лісівника Закарпаття та лісничого підозрюють у незаконних рубках 5 га лісу Reviewed by новини on серпня 30, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.