Через 100 років історія повторюється й "совок" знову підніяв голову

 "Скільки ж вас, "совків" ще живе на світі й гирями висить на ногах у суспільства. Скільки вас - готових йти "грабувати награбоване", "експропріювати експропріаторів" та ділити усе те "по справедливості", тобто порівну.


Від ворожої ракети загинув власник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський. О, які коментарі під публікацією із цією звісткою. Подивіться скільки вподобайок під ним. Причому коментів таких десятки. Таке враження, що швондерів та шарікових розплодилося ще більше, ніж їх було у 1918 році. І така у них ненависть кипить...

Знаєте, де я таке бачив? В Луганську у 2014 році. Там теж тисячі подібних організмів пішли у "ополчення", мріючи віднімати та ділити "по справедливості". У нас в будинку така сімейка жила. Жінка, вигулюючи дитя, з гордістю хвалилася перед сусідками: "А мій тиждень на блокпосту постояв - "Шкоду" пригнав, у "квіткарів" віджали". З її точки зору люди, які торгували квітами - буржуї негарні, їх "таво" треба...

І ніхто з цих "борцунів за справедливість" навіть не замислюється, що оті орки верхи на танках - їхні "брати по розуму". Що вони прийшли виправляти несправедливий світ: у тебе є пральна машина, а в мене немає - давай сюди.

Хто заверещить зараз: "Ето другоє дело! Ми ж проти олігархів і мільярдерів, а не проти власників пральних машин!"
Відповім так: олігархи, мільярдери і мільйонери скінчуються дуже швидко. Вже через півроку грабувати не буде кого і до числа олігархів почнуть зараховувати тих, хто квітами торгує та має "Шкоду", а потім власників ноутбуків та пральних машин.

Через 100 років історія повторюється й "совок" знову підніяв голову. Кілька днів тому міністр оборони рф сергій кужгетович шойгу пояснив для чого орда прийшла до нас насправді. Як там денацифікація та демілітаризація. Шойгу сказав чесно: "Опять будет Советский Союз, и никто никуда не уйдет".

Шойгу в СРСР жив, мов сир у маслі. Знаєте, хто був його татусь? Секретарем Тувінського обкома КПРС. Мішки точно не тягав. І на комбайні не працював. Усе більше язиком.
Батьки Лаврова теж на відміну від батьків Вадатурського не колгоспниками були. Мама тяжко, не покладаючи намозолених рук, трудилася у Міністерстві зовнішньої торгівлі СРСР.

Вони знову у відновленом СРСР будуть як сир у маслі. А ви, товарищі "експропріатори", мішки тягатимете у колгоспі за кілограм зерна на "трудодень".

P.S.
"Історія нічому не вчить, вона лише карає за невивчені уроки"(с)
Тож вчимо уроки, аби не повторювати їх уже на собі. Про справжню, а не вигадану лавровими-шойгу історію СРСР - у книгах, автором яких маю честь бути" - фото і  автор тексту : https://www.facebook.com/urtab/posts/pfbid02dKmgtqZwsbHe87Vz3zY7kJwDWrhnJGHTJrZ7Pk2YwmenMRtZb1CZdUdFQMbrWGdtl





Через 100 років історія повторюється й "совок" знову підніяв голову Через 100 років історія повторюється й "совок" знову підніяв голову Reviewed by Новини on серпня 19, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.