У парламенту немає зауважень до роботи СБУ та підстав для кадрових перестановок, - Веніславський

 

17:51 08 липня Київ, Україна

У Верховної Ради немає претензій до діяльності Служби безпеки України. У період війни спецслужба виконує всі свої функціональні обов’язки і постійно комунікує з парламентарями для покращення роботи.
 
Про це в ефірі радіо «НВ» сказав народний депутат, член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ВР Федір Веніславський.
"У нас, у парламенті, серед народних депутатів якогось глобального незадоволення діяльністю Служби безпеки немає", - зазначив він.
Також Веніславський розповів, що впродовж дії воєнного стану Комітет неодноразово запрошував керівників спецслужби за напрямами, а нещодавно заслуховував керівництво СБУ у закритому режимі.
«Йде нормальний продуктивний діалог між комітетом і керівництвом СБУ, і говорити про ініціювання будь-яких кадрових змін у Службі безпеки зараз підстав немає», – переконаний нардеп.
Також він розповів, що СБУ регулярно затримує російських агентів і колаборантів, і щодня працює, щоб їх стало менше.
 
Водночас нардеп припускає, що українське суспільство пронизане глибоко законспірованими симпатиками та агентами рф, яких надалі потрібно викривати.
У парламенту немає зауважень до роботи СБУ та підстав для кадрових перестановок, - Веніславський У парламенту немає зауважень до роботи СБУ та підстав для кадрових перестановок, - Веніславський Reviewed by новини on липня 08, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.