40 фірм обрали Закарпаття для перенесення своїх виробництв

 
На Закарпаття евакуюють підприємства з гарячих точок. Наразі подали заяви про перенесення компаній 140 платників.
11 підприємств з різних регіонів України, де йдуть бойові дії, розпочали роботу на Закарпатті. Загалом, остаточно прийняли рішення про евакуацію в Закарпатську область 40 платників. 9 із них наразі знаходяться в регіоні та розпочинають роботу. Ще 20 в дорозі.
Місця їх розміщення вже визначені.
Лідером серед евакуйованих підприємств, що вже приступили до виробничої діяльності, є галузь IT-технологій – близько 10 компаній.
Андрій та Марія, співробітники однієї з таких, приїхали до Ужгорода з Харкова 10 березня. Найбільша IT-компанія в Україні переїхала в Ужгород з перших днів війни. До цього тут віддалено працювали 20 спеціалістів. Наразі близько 150 працівників з різних регіонів переїхали до обласного центру Закарпаття. Зараз в новому офісі триває ремонт. Наступного тижня планують відкриття. На підприємстві працює близько 14 тисяч працівників з різни куточків України.
З перших днів війни компанія розпочала евакуацію своїх співробітників до безпечних регіонів. 150 працівників переїхали до Ужгорода. З регіонів, де ведуться бойові дії, організовували трансфери до безпечних міст, або закордон. В усіх офісах розгортали шелтери, де люди могли безпечно та комфортно перебувати. Забезпечували матрацами, їжею, душем, та їжею.
Закарпатська ОВА активно сприяє процесу евакуації підприємств в область. Ведуть діалог з бажаючими перемістити свої виробничі потужності, шукають відповідні місця, ведуть комунікацію з місцевим бізнесом та вивчають їх можливості, сконтактовують об’єкти господарювання. В базі даних знаходиться майже 500 локацій на території Закарпаття, де можна розмістити нові підприємства.
В області готові приймати різні підприємства, окрім тих, що можуть зашкодити навколишньому середовищу. Загальна кількість платників, які подали заяви про евакуацію на Закарпаття – 140. Остаточно вирішили перенести свої виробничі потужності 40 фірм.
Найактивніше евакуюються в місто Ужгород, Мукачево та Берегово
40 фірм обрали Закарпаття для перенесення своїх виробництв (ВІДЕО)
40 фірм обрали Закарпаття для перенесення своїх виробництв 40 фірм обрали Закарпаття для перенесення своїх виробництв Reviewed by новини on березня 29, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.