На Закарпатті розробили унікальну розмальовку "Карпатський ліс – твій друг. Стежками національного природного парку "Синевир"

 
Побачило світ унікальне видання – розмальовка «Карпатський ліс – твій друг. Стежками національного природного парку «Синевир». Цей матеріал стане в нагоді для дітей молодшого шкільного віку, що братимуть участь у еколого-освітніх заходах нацпарку.
Розмальовка стане пам’ятним презентом для учасників заходів, своєрідним домашнім завданням, яке посилить мотивацію і закріпить екологічну свідомість дітей. 
Розмальовку розробили співробітники НПП «Синевир» Любов Гречин та Ігор Росоха за співпраці з Інститутом еколого-релігійних студій під загальною редакцією директора НПП «Синевир» Миколи Дербака і керівника ІЕРС Олександра Бокотея.
Матеріал виданий в рамках проєкту «Церкви та громадські організації разом задля екоосвіти в національних парках», що реалізується Інститутом еколого-релігійних студій та НПП "Синевир" у співпраці з Союзом охорони природи Німеччини та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, повідомляють в НПП "Синевир".
На Закарпатті розробили унікальну розмальовку "Карпатський ліс – твій друг. Стежками національного природного парку "Синевир"
На Закарпатті розробили унікальну розмальовку "Карпатський ліс – твій друг. Стежками національного природного парку "Синевир" На Закарпатті розробили унікальну розмальовку "Карпатський ліс – твій друг. Стежками національного природного парку "Синевир" Reviewed by новини on лютого 10, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.