Майстра лісу на Закарпатті підозрюють у сприянні незаконним рубкам

 
Закарпатська обласна прокуратура повідомила працівнику лісоохорони «Мокрянського ЛМГ» про підозру у перевищенні службових повноважень за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 28 ч. 3 ст. 365 КК України), службовому підробленні (ч. 1 ст. 366 КК України) та пособництві у незаконних рубках дерев (ч. 5 ст. 27 ст. 246 КК України).
За інформацією Спеціалізованої екологічної прокуратури обласної прокуратури, чоловік, перебуваючи на посадах майстра лісу та лісничого, допустив здійснення на ввіреній йому території незаконних рубок. Крім того, підозрюваний, володіючи інформацією про бажання певних осіб придбати деревину за нижчою вартістю, надав незаконну вказівку лісорубам держпідприємства здійснити розробку лісосіки для проведення нібито санітарних рубок. Як наслідок – зрубано 677 дерев різних порід, а розмір завданої шкоди складає 5,3 млн грн.
Майстра лісу на Закарпатті підозрюють у сприянні незаконним рубкам (ФОТО)
Майстра лісу на Закарпатті підозрюють у сприянні незаконним рубкам Майстра лісу на Закарпатті підозрюють у сприянні незаконним рубкам Reviewed by новини on лютого 15, 2022 Rating: 5

1 коментар:

На платформі Blogger.