В автівці, що перетинала кордон на Закарпатті, службовий пес "винюхав" пістолет і набої

 
Учора ввечері прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного ввезення на територію нашої держави зброї та боєприпасів.
Їх зі Словаччини в Україну перевозив 25-річний українець. Він прямував через пункт пропуску "Малий Березний" легковим автомобілем марки «BMW» словацької реєстрації. 
Під час проведення контролю щодо зазначеної особи у прикордонного наряду, на підставі оцінки ризиків, виникли підозри щодо можливого перевезення нею предметів і матеріалів, заборонених до переміщення через кордон. Тож автомобіль скерували на поглиблений огляд із застосуванням службового собаки. 
Під час такої перевірки  собака спрацював на салон легковика. Згодом у ніші для дрібних речей було виявлено предмет, схожий на зброю «Glock 17 Gen5» та 47  набоїв калібру 9 мм до нього.
На місце події викликали співробітників Нацполіції, які вилучили пістолет і набої встановленим порядком.  На адресу слідчого відділу Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», повідомили Закарпаття онлайн у пресслужбі Чопського прикордонного загону.
В автівці, що перетинала кордон на Закарпатті, службовий пес "винюхав" пістолет і набої (ФОТО)
В автівці, що перетинала кордон на Закарпатті, службовий пес "винюхав" пістолет і набої В автівці, що перетинала кордон на Закарпатті, службовий пес "винюхав" пістолет і набої Reviewed by новини on січня 18, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.