Навчальним закладам Мукачівщини рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання

 
У Мукачівській районній державній адміністрації відбулося позапланове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,
На засіданні йшлося про проведення додаткових протиепідемічних заходів з метою недопущення стрімкого поширення на території Мукачівського району гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Як наголосив голова Мукачівської РДА Едгар Токар, спад захворюваності в районі тривав шість тижнів поспіль, але за останній тиждень кількість випадків інфікування на COVID-19 в районі суттєво збільшилася. Багато жителів, до кінця не усвідомлюючи серйозності ситуації, ігнорують численні застереження та нехтують простими правилами протиепідемічної безпеки. Також минулого тижня було зафіксоване суттєве збільшення виявлених випадків COVID-19 серед дітей. Зважаючи на підтверджену циркуляцію у регіоні мутованого варіанту вірусу SARS-CoV-2 Omicron, прогнозується подальше швидке поширення вірусу серед населення району, зокрема дітей, що відвідують організовані колективи.
Заслухавши інформацію щодо захворюваності на COVID-19 в Мукачівському районі, комісія вирішила рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад  терміново провести засідання комісій з питань ТЕБ та НС, на яких прийняти рішення про переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання.  
Також комісія вирішила посилити заходи контролю за наявними осередками захворювання на COVID-19 та активізувати роботу із здійснення поточного контролю за перебуванням осіб у місцях самоізоляції.
Навчальним закладам Мукачівщини рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання
Навчальним закладам Мукачівщини рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання Навчальним закладам Мукачівщини рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання Reviewed by новини on січня 26, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.