Поліція затримала підозрюваного в убивстві жінки в Ужгороді, яку розшукували близькі

 

Ужгородку, яку розшукували поліцейські, знайшли мертвою ввечері 12 січня. Із власних джерел Суспільному відомо, що підозрюваного у вбивстві знайшли.Поліція затримала підозрюваного в убивстві жінки в Ужгороді, яку розшукували близькіЖінка зникла наприкінці минулого року. За словами речниці Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Тетяна Щоголєва, поліцейські відкрили кримінальне провадження та ведуть слідство.
"Решта інформації на даний момент це справа розслідування. Ми повідомимо деталі трошки згодом", — повідомила Тетяна Щоголєва.
З власних джерел у поліції Суспільному підтвердили, що підозрюваного у вбивстві жінки затримали.
Як повідомляло Закарпаття онлайн, 36-річну ужгородку Габріеллу Яцкович, яку востаннє бачили 30 грудня минулого року і яку розшукували близькі, включно, й через соцмережі, знайшли мертвою у будинку, який належав її матері, що недавно померла.

Поліція затримала підозрюваного в убивстві жінки в Ужгороді, яку розшукували близькі Поліція затримала підозрюваного в убивстві жінки в Ужгороді, яку розшукували близькі Reviewed by новини on січня 13, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.