На свята можна пізнати Ужгород, користуючись безкоштовними аудіогідами по 10 пізнавальних маршрутах

 
Період новорічно-різдвяних свят у розпалі. В Ужгороді помітно побільшало гостей й туристів. Куди повести друзів та рідних, що гостюють на свята, що їм показати? Якщо й вам це питання актуальне, проєкт «Пізнай Ужгород» - в поміч.
Аудіогіди 10-ма унікальними маршрутами Ужгородом доступні в мобільному додатку izi.TRAVEL абсолютно безкоштовно. Це мандрівки давнім містом, Ужгородом епохи Габсбургів та Чехословацької республіки, путівники у пошуках мініскульптур, ботанічними дивами міста, християнськими та єврейськими пам'ятками й іншими цікавими локаціями.
«Ужгород – це справжня мозаїка. Маршрути нашого проєкту – частинки цієї мозаїки. До прикладу, маршрути, які я розробляв. Це ботанічні дива міста над Ужем, адже Ужгород справді є дивовижним ботанічним садом, у нас дуже м’яка зима, завдяки чому зиму переживають унікальні рослини. Навіть зараз, взимку, можна подивитися як виглядає ліванський кедр, який в Україні росте тільки в Криму та на Закарпатті, Липова алея, ясен в центрі міста. Кому цікава легка, але пізнавальна інформація, якраз маршрут про рослини Ужгорода, впевнений, сподобається. Інший мій маршрут про духовний спадок. Маршрут багатьма старими церквами міста, у ньому можна дізнатися про релігійні особливості Ужгорода, конфесії, родзинки. А на загал, проєкт «Пізнай Ужгород» виконує усі забаганки туриста, він безплатний і на будь-який смак» - розповідає Юрій Яновський, гід-екскурсовод, автор маршрутів «Ботанічні дива Ужгорода» та «Християнська духовність в історії та житті Ужгорода».
За час існування проєкту на мобільній платформі, аудіогідами  скористалися тисячі туристів й гостей міста, залишивши сотні схвальних відгуків такому формату екскурсій. Ужгородці теж охоче пізнають місто з допомогою мобільного застосунку.
На свята можна пізнати Ужгород, користуючись безкоштовними аудіогідами по 10 пізнавальних маршрутах (ФОТО)
На свята можна пізнати Ужгород, користуючись безкоштовними аудіогідами по 10 пізнавальних маршрутах На свята можна пізнати Ужгород, користуючись безкоштовними аудіогідами по 10 пізнавальних маршрутах Reviewed by новини on січня 04, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.