Поліція перекваліфікувала справу щодо підпалу автівок журналіста в Ужгороді

 

5 грудня близько 5.20 години ранку до поліції надійшло повідомлення про загорання двох автомобілів марки «Subaru Forester» та «Volkswagen Beetle», що перебували у користуванні журналіста.

Поліція перекваліфікувала справу щодо підпалу автівок журналіста в Ужгороді

Попередньо відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу). 


Провівши всі необхідні першочергові слідчі дії працівники поліції прийняли рішення про перекваліфікацію справи на ч.2 ст.347-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна журналіста вчинене шляхом підпалу.


Наразі досудове розслідування у справі триває. Оперативники вживають всіх необхідних заходів для затримання зловмисників.


Відповідно до санкції статті винним загрожує позбавлення волі на строк від шести до п’ятнадцяти років, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція перекваліфікувала справу щодо підпалу автівок журналіста в Ужгороді Поліція перекваліфікувала справу щодо підпалу автівок журналіста в Ужгороді Reviewed by новини on грудня 06, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.