10 футболістів покинули ФК "Ужгород"

 
Про кадрові ротації, плани під час зимових тренувальних зборів та завдання у дебютному сезоні Першої ліги розповів головний тренер “Ужгорода” Богдан Блавацький, який під завершення 2021-го року рішенням президента клубу Івана Дурана позбувся приставки “виконувач обов’язків”.
“Після завершення літньо-осінньої частини сезону команду покинули ряд футболістів: Вадим Ющишин, Василь Беца, Олександр Аксьонов, Андрій Вискребенцев, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Вадим Ференцик, Микола Гайдучик, Віктор Хомченко, Павло Тищук. З чим це пов’язано? За останні три місяці були якісь позитивні зрушення, як каже наш президент, ми були десять метрів під водою, а зараз — три метри. І деякі гравці, які нас покинули, показали себе з непоганої сторони, отримавши від інших команд кращі пропозиції, насамперед фінансові. Наприклад, Віктор Ряшко та Василь Пиняшко виявили бажання спробувати свої сили в Угорщині. А Віктора Хомченка запрошували у команди Першої та Другої ліг з кращими фінансовими можливостями. Ми не можемо затримувати гравців, якщо вони хочуть піти. Миколу Гайдучика повернули з оренди у “Верес”, у мене є інформація, що у грудні на тренуваннях він найкраще виглядав серед нападників. Що стосується Олександра Аксьонова, то ми хотіли бачити у ньому центрального півзахисника, який би розганяв атаки, але не вийшло, а на позиції центрального оборонця він міг би конкурувати, але дозволити собі тримати на лаві запасних дорогого гравця ми не можемо”, — розповів Богдан Блавацький.
“Кістяк у нас залишився, зокрема це гравці лінії оборони. Ми будемо запрошувати інших футболістів, яких переглядаємо. Це стосується насаперед місцевих закарпатських гравців, але наразі прізвища називати не буду, поки нікого не підпишемо”, — каже наставник.
10 футболістів покинули ФК "Ужгород"
10 футболістів покинули ФК "Ужгород" 10 футболістів покинули ФК "Ужгород" Reviewed by новини on грудня 28, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.