На Закарпатті "на гарячому" затримали торговку метамфетаміном

 

У ході проведення оперативних заходів співробітники Ужгородського районного управління поліції отримали інформацію, що місцева мешканка може бути причетна до торгівлі метамфетаміном.

На Закарпатті "на гарячому" затримали торговку метамфетаміном (ФОТО)

Окрім цього співробітники поліції зафіксували, що у багатоквартирному будинку, де живе 28-річна зловмисниця, надто часто з’являються наркозалежні люди. 


В ході контролю за вчиненням злочину поліцейським вдалося задокументувати факт збуту фігуранткою наркотичних речовин, а згодом і затримати «на гарячому», безпосередньо під час передачі товару черговому клієнту. Відомо, що такі зустрічі переважно проходили за місцем мешкання підозрюваної, де разом з нею проживає її малолітня дитина.


В квартирі слідчі одразу провели обшук, де вилучили ще партію наркотиків та грошові кошти. Всі речові докази буде скеровано експертам для дослідження.


Наркоторговку наразі затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Кримінальне провадження в поліції відкрито за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України. Найближчим часом затриманій слідчі повідомлять про підозру та звертатимуться до суду з клопотанням про тримання її на період розслідування під вартою.


За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


На Закарпатті "на гарячому" затримали торговку метамфетаміном На Закарпатті "на гарячому" затримали торговку метамфетаміном Reviewed by Новини on листопада 01, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.