Екс-працівник ДСНС Закарпаття торгував зброєю та ртуттю

 

Троє злочинців, серед яких є колишній керівник одного з підрозділів ДСНС України, торгували зброєю, боєприпасами та ртуттю у Дрогобицькому районі. Банда більше двох місяців регулярно продавала заборонені речовини. У вівторок, 12 жовтня, прес-служба обласної прокуратури повідомила, що злочинців вдалося затримати.

За даними слідства, усі троє затриманих – мешканці Закарпатської області. Організували банду двоє – один чоловік раніше був керівником одного з підрозділів ДСНС України, інший – сидів у в'язниці. Більше ніж два місяці злочинці торгували у Дрогобицькому районі вогнепальною зброєю, набоями та ртуттю.

Одного з торговців було затримано на гарячому, під час продажу пістолета та набоїв за 2 тис. доларів, а також понад півкілограма ртуті. А вже під час обшуків у помешканні злочинців поліція знайшла 25 кг ртутті, пістолет «Браунінг» та понад 300 набоїв до вогнепальної зброї різного калібру.

З власних джерел ZAXID.NET відомо, що ртуть злочинці планували продати закордон. Її використовують для виготовлення бомб, а також як отруту.



Екс-працівник ДСНС Закарпаття торгував зброєю та ртуттю Екс-працівник ДСНС Закарпаття торгував зброєю та ртуттю Reviewed by Новини on жовтня 14, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.