Через проблеми з газопостачанням мукачівські школярі достроково підуть на канікули


 

З 18 жовтня у школах Мукачівської територіальної громади розпочнуться осінні канікули. Триватимуть вони два тижні. Рішення відправити школярів на канікули прийняли через проблеми із постачанням газу для бюджетних закладів та у зв’язку із рекомендаціями МОЗ

Як повідомили ZAXID.NET в управлінні освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міськради, загальноосвітні та мистецькі школи територіальної громади перебуватимуть на осінніх канікулах із 18 по 24 жовтня. За даними управління, у Мукачівській територіальній громаді нараховується 32 школи. Усі вони йдуть на канікули.

«Таке рішення ми прийняли у зв'язку із надзвичайною ситуацією, яку оголосили на Закарпатті через відсутність постачальника газу для бюджетних установ, а також з огляду на рекомендації Міністерства охорони здоров’я України», – сказала ZAXID.NET начальниця управління освіти, культури, молоді та спорту Катерина Кришинець-Андялошій.

Нагадаємо, у понеділок, 11 жовтня, на Закарпатті оголосили надзвичайну ситуацію через відмову компаній постачати газ бюджетним установам за пільговими цінами. Компанії, які до зростання цін виграли торги та уклали договори на постачання газу, відмовляються це робити: ціна у договорах є значно нижчою за сьогоднішню ринкову.




Через проблеми з газопостачанням мукачівські школярі достроково підуть на канікули Через проблеми з газопостачанням мукачівські школярі достроково підуть на канікули Reviewed by Новини on жовтня 14, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.