В Ужгороді п'яний водій пропонував хабаря патрульним

 

Перевіряючи документи, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Огляд на стан сп‘яніння керманич пройшов у медичному закладі за допомогою Драгера. Прилад показав 1,90 проміле.


Патрульні повідомили чоловіку, що складають на нього адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані. Після цього чоловік почав пропонувати їм "домовитися". Поліцейські неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара. Проте керманич продовжив стояти на своєму і кинув на переднє сидіння службового автомобіля готівку, в сумі 2 530 гривень.


Охоронці порядку затримали водія і викликали слідчих, адже за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність, повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.


Загалом з 11 до 16 жовтня закарпатські патрульні зафіксували 26 випадків керування у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння


Загальна сума штрафів склала понад 578 000 гривень.

В Ужгороді п'яний водій пропонував хабаря патрульним В Ужгороді п'яний водій пропонував хабаря патрульним Reviewed by Новини on жовтня 18, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.