На відкритий чемпіонат Закарпаття з бодібілдингу приїхали понад 50 учасників з 10 областей

 

Чемпіонат з бодібілдингу почався в Закарпатській філармонії о 14-й. Учасники виступали впродовж чотирьох годин. Змагалися і жінки, і чоловіки.


Пів року до цього готувався Ігор Товт. Він приїхав із Мукачева.


"Це чотири місяці масонабору і десь два місяці сушки. На кожну свою роботу я брав лоточки. Коли перед тобою солодощі, м’ясо (шовдар, пікниця), ти береш, відкриваєш лоточок і їж рисик з грудкою. 5 разів на тиждень тренування, три години в тиждень — це кардіотренування, по 30-40 хвилин три чи чотири рази на тиждень — це позування", — розповів Ігор Товт.


Ігор каже: виступає в номінації "Менс Фізик" (пляжний бодібілдинг) у категорії понад 1 метр 76 сантиметрів. Планував взяти участь у змаганнях саме на Закарпатті, у себе вдома.


Загалом на чемпіонат до Ужгорода приїхали понад 50 учасників із десяти областей, — розповіла Суспільному голова закарпатського представництва Федерації бодібілдингу України Олена Жулінська.


"Є представники Луганської області, Донецької, із Сум, Чернігова, Івано-Франківської, Львівської. У нас чемпіонат відкритий, тому ми маємо змогу всіх приймати. У нас представлені міста Виноградів, Свалява, Мукачево, Ужгород, — каже Олена Жулінська. І також у нас є представники міста Києва в команді. Вони будуть показувати тіло. Суддійська колегія буде судити пропорції, тіло за правилами нашої Федерації. Виходи в дефіле, у сукнях, будуть категорії моделі гарні".


За словами Олени Жулінської, до змагань долучились учасники від 18 років і старші. Загалом вони виступили в шістьох категоріях.

На відкритий чемпіонат Закарпаття з бодібілдингу приїхали понад 50 учасників з 10 областей На відкритий чемпіонат Закарпаття з бодібілдингу приїхали понад 50 учасників з 10 областей Reviewed by Новини on жовтня 18, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.