У 15 школах Закарпаття вивчать питання організації дистанційного навчання

 

За даними департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації станом на понеділок, 18 жовтня, 15 шкіл регіону проводять навчальний процес у  дистанційній формі, з них 13 закладів загальної середньої освіти -  через недостатню кількість вакцинованих працівників. 


У Діловецькому ЗЗСО I-III ст. Рахівської міської ради учні навчаються вдома, позаяк у будівлі школи проводять капітальний ремонт, а у Числівецькій початковій школі Сюртівської сільської ради, де освіту здобувають 5 дітей, через хворобу працівників колективу також організували дистанційну форму навчання. 


У межах моніторингу управління Служби планує з’ясувати:

які технології використовують для навчання онлайн;

наскільки доступні учням необхідні навчальні матеріали;

чи розроблено розклад уроків в дистанційному режимі;

як відбуваються онлайн-уроки.


За результатами моніторингів, які проведуть територіальні органи у всіх областях країни, Державна служба якості освіти України проаналізує сильні й слабкі сторони організації дистанційного навчання та підготує пропозиції щодо його поліпшення.


Згідно з результатами цьогорічних всеукраїнських моніторингових досліджень, лише третина учнів погодилися продовжити навчання в онлайн-режимі у 2021/2022 навчальному році, а 84% батьків не задоволені дистанційним навчанням, повідомили Закарпаття онлайн в Управлінні Державної служби якості освіти у Закарпатській області.

У 15 школах Закарпаття вивчать питання організації дистанційного навчання У 15 школах Закарпаття вивчать питання організації дистанційного навчання Reviewed by Новини on жовтня 20, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.