Верховний Суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій і направив справу щодо забудови Свидовця на новий розгляд

 

29 вересня 2021 року КАС ВС переглянув у касаційному порядку справу про скасування розпоряджень Рахівської і Тячівської районних державних адміністрацій про затвердження детальних планів територій (ДПТ) туристично-рекреаційного комплексу «Свидовець» (ухвалені в травні 2017 року). 


Про це повідомляє Верховний Суд.


Позивачі стверджували, що під час розробки та затвердження ДПТ було порушено процедуру проведення громадських слухань щодо врахування інтересів громади під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні.


Верховний Суд частково задовольнив касаційні скарги: скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій і направив справу на новий розгляд до суду першої інстанції.


Повний текст судового рішення буде виготовлено протягом п’яти днів. Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.


Як повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні під Верховним Судом під час розгляду справи Свидовця відбувався пікет із вимогою заборонити забудову гірського масиву.

Верховний Суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій і направив справу щодо забудови Свидовця на новий розгляд Верховний Суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій і направив справу щодо забудови Свидовця на новий розгляд Reviewed by Новини on вересня 29, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.