В Ужгороді проведуть публічне обговорення щодо правила користування біговими доріжками "Авангарді"

 

У вівторок, 28 вересня, о 18.00 на ужгородському «Авангарді» пройде публічне обговорення щодо вироблення правил користування сучасними біговими доріжками стадіону, а також наявні проблеми та пропозиції їх вирішення.

В Ужгороді проведуть публічне обговорення щодо правила користування біговими доріжками "Авангарді"

«Наша мета – обмінятися думками щодо єдиних правил користування біговими доріжками, вирішити, що дозволено, а що не передбачено, загалом виробити норми поведінки на цих доріжках як для професійних, так і спортсменів-любителів, – зазначає в.о. директора установи «Стадіон «Авангард» Віктор Качур. – Тому зараз ми анонсуємо публічне обговорення щодо цієї теми і запрошуємо до нас на стадіон усі зацікавлені сторони». 


До участі в обговоренні щодо користування легкоатлетичним ядром керівництво стадіону запрошує представників спортивних клубів, ДЮСШ, легкоатлетів, тренерів, спортсменів-любителів, представників ЗМІ. 


Нагадаємо, легкоатлетичне ядро на головному стадіоні обласного центру було капітально відновлене у 2019 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету Ужгорода.

В Ужгороді проведуть публічне обговорення щодо правила користування біговими доріжками "Авангарді" В Ужгороді проведуть публічне обговорення щодо правила користування біговими доріжками "Авангарді" Reviewed by Новини on вересня 24, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.