В Ужгороді для запобігання злочинності встановлять понад 60 камер відеоспостереження

До кінця 2021 року в Ужгороді планують встановити ще 62 камери відеоспостереження в рамках програми «Безпечне місто».

Як повідомили в Ужгородській міській раді, наразі на території міста до системи спотереження підключено 249 відеокамер. Значна їх частина розташована у центрі Ужгорода, а також на перехрестях основних вулиць.



До кінця 2021 року місто планує придбати ще 62 камери для системи відеоспостереження у рамках програми «Безпечне місто» та грантових угод.

Додамо, що для реалізації програми «Безпечне місто» на наступні 4 роки планується виділити 10 млн. грн. Відповідне рішення прийняли депутати Ужгородської міськради під час сесії 7 вересня.

У прес-службі міської ради зазначають, що ця ініціатива спрямована на покращення безпеки та громадського порядку в Ужгороді, впорядкування парковок. Крім того, система відеоспотереження має допомогти правоохоронцям у розкритті злочинів, скоєних на території міста.

В Ужгороді для запобігання злочинності встановлять понад 60 камер відеоспостереження В Ужгороді для запобігання злочинності встановлять понад 60 камер відеоспостереження Reviewed by Новини on вересня 19, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.