Майже 60% працівників шкіл Ужгорода вакцинувалися від коронавірусу перед початком навчального року

 

"Другий етап вакцинації був у кінці травня. Це була вакцина Pfizer. Щепилися на базі школи першою і другою дозою. І третій етап вакцинації вчителів – це вже зараз фактично початок і кінець серпня. Вакцинуються за записом у своїх сімейних лікарів. Станом на 31 серпня щепилися 58", — розповіла директорка Лариса Сарваш.


Яка ситуація з вакцинацією вчителів у школі Ужгорода

В школі №20 в Ужгороді щеплення перед навчальним роком отримав учитель історії Юрій Клецко. В його класі вже стоять аптечка та дезінфектор, парти розставили на відстані півтора метра одна від одної. Чоловік розповідає, як у школі мають дотримуватися карантинних норм.


"Учні на уроках без маски, але якщо вони виходять на перерву, йдуть в столову чи на подвір’я, вони одягають маски, повертаються, обробляють руки і вже сідають за парти працювати. Ми знаходимося в масках на всіх уроках. Можемо мати такі маски звичайні, а можемо щитки", — розповів Юрій Клецко.

Майже 60% працівників шкіл Ужгорода вакцинувалися від коронавірусу перед початком навчального року Майже 60% працівників шкіл Ужгорода вакцинувалися від коронавірусу перед початком навчального року Reviewed by Новини on вересня 01, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.