Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом фірми з продажу морозива

 

5 серпня, до поліції Виноградова звернулася місцева жителька із заявою про те, що її дітей, імовірно, намагався викрасти незнайомець.

Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом фірми з продажу морозива (ВІДЕО)

За словами жінки, подія сталася на вулиці Першотравневій. Матір побачила, що водій автомобіля «Opel» темного кольору розмовляв з її доньками, пропонуючи їм морозиво. Жінку насторожила ця ситуація, тому вона звернулася до поліції.


Поліцейські одразу ж відреагували на повідомлення виноградівки: зареєстрували вказану подію, опитали можливих очевидців та перевірили записи камер відеоспостереження. 


У результаті -  поліцейські розшукали причетного до події чоловіка. Він пояснив, що він працює торговим агентом фірми з продажу морозива. Під кінець робочого дня у чоловіка був залишок товару, тому  він вирішив зробити сюрприз для місцевих діток, яких зустрічав дорогою, і пригощав їх десертом. Серед цих дітей виявилися і доньки заявниці. 


Мешканець сусіднього з Виноградовом села Олешник запевняє, що будь-яких злих намірів у нього не було. Чоловік зізнається, що навіть подумати не міг, що хтось може сприйняти його дії як злочинні.


Наразі поліцейські продовжують перевірку за цим фактом, повідомляють у відділі комунікації поліціїв Закарпатській області.

Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом фірми з продажу морозива Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом фірми з продажу морозива Reviewed by Новини on серпня 07, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.