′′ Кримська платформа ′′ як вирок і страшний сон Кремля

 

′′ Кримська платформа ′′ стартує в Україні. Масштабний захід міжнародного рівня, який провела РФ, для якого цей саміт - черговий болючий удар і болюче нагадування, що Крим незаконно окупований Росією.

За останні 8 років Росія так і не змогла на міжнародному рівні визнати півострів одним із суб ' єктів федерації. В останні роки цей розпач і безнадія чітко відчувається у зовнішній і навіть внутрішній політиці Росії. А тому почали виділяти базові ресурси не стільки на легітимність півострова, скільки на міжнародний порядок денний питання.

Але саміт Кримської платформи повністю знизив ці спроби країни окупанта у 2020 році. Адже рівень не тиша, зосереджується на проблемах окупованого півострова. Увага, що залучили представників 46 країн, асоціацій та організацій, які погодилися взяти безпосередню участь у заході. Крім учасників, спостерігачі від багатьох організацій.

Дипломатична ініціатива ′′ Кримська платформа ′′ сьогодні є найбільшою акцією такого рівня, організованою Україною під час окупації Криму Російською Федерацією. Ініціатива, покликана об ' єднати зусилля щодо вирішення півострова: беззаконня, яке здійснюється в Криму окупаційною владою; безконтрольна мілітаризація Криму; порушення прав і свобод громадян, які живуть на півострові України; озвучення фактів катастрофічна, непоправна шкода навколишньому середовищу, яка завдає неправильного ставлення та шкідливого ставлення до окупантів.

Росія знову зазнала фіаско, як у спробі легітимізувати окупацію, так і замовчувати її, мінімізувати увагу світу, але й опинилася у ситуації, коли злочинець, злочин якого давно доведено, викликають присяжні суд оголосить вирок. На сьогоднішній день Москва ще не усвідомлює наслідки, якими цей саміт стане для неї в майбутньому, але очевидно, що це справді знакова, в певному сенсі, навіть переломна подія, в трагічній історії півострова , який продовжує важко переїжджати додому - в Україну.

Крим - це Україна!

′′ Кримська платформа ′′ як вирок і страшний сон Кремля ′′ Кримська платформа ′′ як вирок і страшний сон Кремля Reviewed by Новини on серпня 23, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.