Новим заступником голови Закарпатської облради обрали Василя Іванча

 

Сьогодні, 29 липня, на другому пленарному засіданні третьої сесії Закарпатської обласної ради VІІІ скликання після звільнення першого заступника голови облради Андрія Шекети та заступника голови Дениса Мана депутати призначили заступником екс-регіонала, та начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області в часі президентства В.Януковича Василя Іванча з фракції політичної партії "За майбутнє"

Новим заступником голови Закарпатської облради обрали екс-регіонала Василя Іванча з "За майбутнє" 

Як і в випадку звільнення А.Шекети та Д.Мана, шляхом таємного голосування за призначення В.Іванча проголосували всі 35 зареєстрованих в залі депутатів "широкої" коаліції нового формату у складі фракцій політичних партій "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", КМКС, Команда Андрія Балоги, "За майбутнє".


Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, сьогодні ж мало відбутися призначення на посаду першого заступника голови представника Партії угорців України - КМКС Йосипа Борто. Однак питання наразі знято і про причини Закарпаття онлайн повідомить пізніше.


Новим заступником голови Закарпатської облради обрали Василя Іванча Новим заступником голови Закарпатської облради обрали Василя Іванча Reviewed by Новини on липня 30, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.