Збитки від паводку на закарпатській Рахівщині сягли 160 млн грн

 

Про це заявив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков на брифінгу.

"10 липня на Рахівщині розпочалися інтенсивні дощі: загалом за годину випало більше півмісячної норми опадів, що зумовило різке підвищення рівня води у річках. У результаті - паводок зруйнував інфраструктуру, дорожнє полотно та затопив житлові будинки. Відразу було проведено оперативну нараду, сформовано штаб та залучено відповідні структури для ліквідації наслідків стихійного лиха. Загальна сума збитків сягла майже 160 млн грн», – розповів А.Полосков.

За його словами, під час паводку зруйновано одну трансформаторну підстанцію, 600 м електричної мережі, затоплено 192 дворогосподарства, з них 93 – житлові будинки, 2 дороги обласного та 10 – комунального значення. Також пошкоджено 70 джерел децентралізованого водопостачання, 7 мостів, 50 мостових переходів, 48 мостів на лісових дорогах, 2 пішохідні мости, 4 ділянки берегоукріплень протяжністю близько 4 км та одну підпірну стінку.

Як повідомлялося раніше, паводок у Рахівському районі 10 липня став руйнівним для чотирьох населених пунктів двох громад - Ясінянської та Богданської.

Збитки від паводку на закарпатській Рахівщині сягли 160 млн грн Збитки від паводку на закарпатській Рахівщині сягли 160 млн грн Reviewed by Новини on липня 22, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.