Спійманий ДБР на хабарі головний лісівник Закарпаття знову вийшов на роботу

 

29 червня відсторонений від посади начальник Управління лісового та мисливського господарства Віктор Яковець знову з’явився на робочому місці. Хоча конкурс на цю посаду ще 2 місяці тому виграла Вікторія Білоус. Про це повідомляє голова ГО “Захист  та  Справедливість” Олександр Громов.

На своїй сторінці у мережі «Фейсбук» Громов пише:

Чи проявлять сміливість лісівники Закарпаття, і виразять свій протест  Яковцю, чи будуть як вівці збиратись на організовану ним колегію?

Відтягування призначення нового начальника Закарпатського ОУЛМГ, все більше породжує хаос в лісовому господарстві краю.

Не додає стабільності, і прагнення окремих діячів, пропихнути  Івана Барну в крісло першого заступника, ще не призначеної Вікторії Білоус, якій не зовсім додає балів покровительство смотрящого за Закарпаттям Миколи Тищенко.

Поки йде боротьба групами впливу, наближеними до губернатора Закарпаття, за те хто і як буде керувати лісовим управлінням регіону.

 Продовжує вести свої  темні справи  старий керманич управління,  Віктор Яковець, за яким тягнеться шлейф кримінальних справ і брудних  історій.Який разом зі своїми підручними, все ще продовжує  збирати данину з директорів Закарпатських  лісгоспів.

Продовжуємо вивчати ситуацію, що склалась і готуємо цікавий матеріал на тему!».

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань взяло на гарячому Яковця ще в листопаді 2020р.

 За інформацією Громова, який досліджує лісову галузь України, нині торги за керівника закарпатських лісівників ідуть між нардепом Михайлом Лабою та Михайлом Ланьо.

 Зокрема, Ланьо зібрав з усіх лісгоспів по 50-100 тис доларів і передав їх нардепу Лабі за призначення Вікторії Білоусової. Лаба через куратора обласних «слуг» Тищенка пролобіював її кандидатуру, при цьому про зібрані кошти куратору не сказав ані слова.  Однак, креатура голови Закарпатської обласної ради Олексія Петрова Яковець на прощання вирішив об’їздити всі лісгоспи і зібрати кошти для голови облради ніби то за вирішення питання збереження їх посад.

Спійманий ДБР на хабарі головний лісівник Закарпаття знову вийшов на роботу Спійманий ДБР на хабарі головний лісівник Закарпаття знову вийшов на роботу Reviewed by Новини on липня 01, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.