Закарпатські рятувальники розшукали та надали допомогу туристам у горах

 

Упродовж минулої доби закарпатські гірські рятувальники двічі виїжджали на пошукові роботи та надання допомоги відпочивальникам.

Так, перше повідомлення про загублення людини у горах надійшло о 10:00 з Рахівського району. В інформації йшлося про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Говерла, втратив орієнтир та заблукав житель м. Коломия Івано-Франківської області.

Для проведення пошукових робіт було залучено рятувальників Лазещинського гірського пошуково-рятувального відділення. Вже у ході пошукових робіт, а саме о 16:00, до ДСНС надійшла інформація від родичів заблукалого, що чоловік самостійно дістався до турбази «Заросляк» (Івано-Франківська область) та зустрівся з сином. Допомоги чоловік не потребував.

Наступна інформація про необхідність надання кваліфікованої допомоги рятувальників надійшла з г. Гимба, що в Хустському районі. Там, під час проходження туристичного маршруту, травмувала спину жителька с. Довге 1977 року народження. Вже о 14:30 рятувальники гірських пошуково-рятувальних відділень сіл Н. Ворота та Пилипець дісталися до місця перебування потерпілої та надали їй долікарську допомогу. Далі її було транспортовано до с. Пилипець. Від подальшої госпіталізації жінка відмовилася.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Закарпатські рятувальники розшукали та надали допомогу туристам у горах Закарпатські рятувальники розшукали та надали допомогу туристам у горах Reviewed by Новини on червня 07, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.