На Ужгородщині в турнірі з армреслінгу за першість змагалися світові чемпіони

 За словами Президента Федерації армспорту в Закарпатській області Богдана Лехмана, армреслінг стає дедалі популярнішим в області. До нього долучаються все більше спортсменів.

Поєдинок відбувся у ваговій категорії 80, 90 та 90+ кг, лівою і правою рукою.

Так, у категорії 80 кг (лівою рукою) третє місце посів Віталій Гінцяк, друге – Іван Григорчук і перше – Максим Поліщук.

Серед спортсменів у ваговій категорії 90 кг (лівою рукою) третє місце здобув Олександр Райчинець, друге – Іван Григорчук, третє – Дмитро Сімчук.

У категорії 90+ (лівою рукою) третє місце зайняв Михайло Штефуца, друге місце посів Вадим Стецюк, а першість виборов Ігор Пасєка.

У змаганнях з армреслінгу (правою рукою) у категорії 80 кг третє місце здобув Віталій Гінцяк, друге – Іван Григорчук, а перше – Максим Поліщук.

Серед спортсменів категорії 90 кг (правою рукою) третє місце посів Юрій Бакович, друге – Іван Рошко, а перемогу здобув Олександр Райчинець.

У категорії за 90 кг серед учасників, які боролися правою рукою, третє місце виборов – Богдан Лехман, друге – Максим Поліщук, а премогу здобув Вадим Стецюк.

Родзинкою заходу став армфайт між двома чемпіонами світу з армреслінгу Сергієм Калініченко та Ігорем Пасєкою.

Змагання між ними було дуже запеклим та напруженим. Першість здобув Ігор Пасєка з рахунком 5:1.

На Ужгородщині в турнірі з армреслінгу за першість змагалися світові чемпіони На Ужгородщині в турнірі з армреслінгу за першість змагалися світові чемпіони Reviewed by Новини on червня 29, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.