Керівництво області відкрило п'яте приймальне відділення – цього разу на Берегівщині

 

Сьогодні Анатолій Полосков спільно зі своїми заступниками, представниками місцевої влади та медиками відкрили нове приймальне відділення у Берегівській центральній районній лікарні ім. Б. Ліннера.

За словами голови облдержадміністрації, це вже п'яте відділення екстреної медичної допомоги, яке успішно модернізували на Закарпатті у межах реалізації національної програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"Це надзвичайно важлива подія, адже ми всі чекали на появу саме такого осередку – з широким спектром медичних послуг та сучасним спеціалізованим обладнанням. З упевненістю можу сказати, що це одне з найкращих відділень не тільки в нашій області, а й у всій Україні", – зазначив Анатолій Полосков.

Майже рік тому тут розпочали капітальний ремонт з переплануванням першого поверху корпусу «Б» під приймальне відділення.

Керівництво області відкрило п'яте приймальне відділення – цього разу на Берегівщині Керівництво області відкрило п'яте приймальне відділення – цього разу на Берегівщині Reviewed by Новини on червня 11, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.