Генеральну репетицію вистави "Готель між двох світів" провели в Закарпатському муздрамтеатрі

 



До прем’єри вистави під назвою "Готель між двох світів" готуються актори обласного муздрамтеатру. Учора, 15 червня, там провели генеральну репетицію. За словами режисера Михайла Фіщенка: за жанром це драма. Головну чоловічу роль грає актор Рудольф Дзуринець.

 

У виставі "Готель між двох світів" головну чоловічу роль грає провідний майстер сцени Рудольф Дзуринець. Його герой – багач Жульєн Порталь.

"Мажор, котрий в житті не отримував ні від чого кайф, тобто і наркотики вживав, і алкоголь вживав, — розповів актор. — Йому ніщо не було цікавим. Він вирішив закінчити своє життя на землі, але не так все легко було, як здається. Він потрапив у цей готель, там відбуваються події. Звичайно, важко було. Багато говорили з режисером, виникало багато питань у мене до режисера, чому саме так, чому він так поводиться саме зараз, а тут так, а тут так".

Головну жіночу роль, персонажа дівчину Лору, грала Олеся Дзуринець.

"Я обожнюю такі драматичні ролі, вистави й загалом жанр. Моя героїня – це дуже-дуже сильна, смілива дівчина, котра через свою хворобу не здалась, бореться і радіє кожному, кожній дрібниці, кожному моменту. Я взагалі такими людьми пишаюся", — сказала Олеся Дзуринець.


Генеральну репетицію вистави "Готель між двох світів" провели в Закарпатському муздрамтеатрі Генеральну репетицію вистави "Готель між двох світів" провели в Закарпатському муздрамтеатрі Reviewed by Новини on червня 17, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.