СБУ заявляє про розкрадання 1,5 мільйона гривень на будівництві відділення для COVID-19

 

Як уточнюють у СБУ, торік місцева компанія виграла тендер на реконструкцію одного з корпусів лікарні під приймальне відділення для хворих на COVID-19

Служба безпеки України 29 червня повідомила про розкрадання бюджетних коштів під час будівництва відділення для лікування хворих на коронавірусну хворобу у Закарпатській області.

Вартість будівництва оцінюють у понад 10 мільйонів гривень, з них більше ніж 1,5 мільйона, за даними слідства, привласнили фігуранти справи.

Як уточнюють у СБУ, торік місцева компанія виграла тендер на будівництво і ремонт медичного закладу. За договором, підрядники мали реконструювати один із корпусів лікарні під приймальне відділення для хворих на COVID-19.

«Організатори схеми систематично вносили до актів виконаних робіт недостовірні дані про їх обсяг і вартість, а деякі з них були виконані лише «на папері», – стверджують у відомстві.

СБУ заявляє про розкрадання 1,5 мільйона гривень на будівництві відділення для COVID-19 СБУ заявляє про розкрадання 1,5 мільйона гривень на будівництві відділення для COVID-19 Reviewed by Новини on червня 29, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.