В Ужгороді затримали вірменина, який входить до санкційного списку

 

На виконання рішення РНБО України від 14 травня 2021 року міграційники Закарпаття спільно з співробітниками управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України вчора, 24 травня, виявили в Ужгороді громадянина Вірменії, який входить до санкційного списку осіб під номером 600. 

Головним управлінням ДМС краю іноземцю скасовано посвідку на тимчасове проживання та приймається рішення про примусове повернення з України.

Це зумовлено тим, що дії даної особи становлять загрозу національній безпеці України, безпеці громадського порядку та є необхідним для охорони здоров'я, захисту прав і законних інтересів громадян України.

Цього ж дня міграційною службою прийнято рішення про скасування дозволу на імміграцію ще одному підсанкційному іноземцю - громадянину Російської Федерації. Чоловік під номером 605 входить до санкційного списку осіб, які мають статус «кримінального авторитета» та учасника злочинної групи та становлять загрозу для національної безпеки України, - інормує головне управління ДМС  у Закарпатській області

В Ужгороді затримали вірменина, який входить до санкційного списку В Ужгороді затримали вірменина, який входить до санкційного списку Reviewed by новини on травня 25, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.