На Закарпатті перевірено майже півсотні транспортних засобів, які завозили пальне

 

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на пресслужбу Закарпатської ОДА, відбулася нарада обласної робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в області нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами. Так, під час роботи групи перевірено 47 транспортних засобів, якими завозилося пальне на територію області для АЗС під брендами "ВОГ", "ОККО" та "Сан-Ойл". Весь товар, що перевозився зазначеними транспортними засобами був забезпечений відповідними супровідними документами. Порушень нормативно-правових актів, які регулюють заз.", - проінформував Іштван Петрушка, заступник голови Закарпатської ОДА.

Крім того, упродовж тижня обласною робочою групою здійснено повторну перевірку семи об’єктів, зазначених у списку Нафтогазової асоціації. На шести АЗС наявна ліцензія, одна відсутня за вказаним місцем розташування.

На Закарпатті перевірено майже півсотні транспортних засобів, які завозили пальне На Закарпатті перевірено майже півсотні транспортних засобів, які завозили пальне Reviewed by новини on травня 24, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.