Андріїв з Боршовським сьогодні припиняли земляні роботи, на які видавали технічні умови на благоустрій території

Біля комплексу Жупанату в Ужгороді сьогодні зупинили незаконні земляні роботи. 


За дорученням міського голови Богдана Андріїва заступник міського голови Вадим Борець викликав на місце головного архітектора міста Олега Боршовського, спеціалістів із питань охорони культурної спадщини міськради та Закарпатської ОДА, представників управління муніципальної варти, департаменту міського господарства міськради.

Зафіксували, що проводяться роботи з порушення цілісності благоустрою поруч із пам’яткою архітектури національного значення. Працівники мали лише технічні умови на благоустрій території, видані департаментом міського господарства, але без погодження з управлінням містобудування та архітектури та органами охорони культурної спадщини міськради та обладміністрації, без рішення виконкому з відповідним дозволом.



Андріїв з Боршовським сьогодні припиняли земляні роботи, на які видавали технічні умови на благоустрій території Андріїв з Боршовським сьогодні припиняли земляні роботи, на які видавали  технічні умови на благоустрій території  Reviewed by новини on травня 19, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.