23 травня на футбольних полях області відбулися поєдинки 3-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу 2021.



Третій тур ознаменувався тим, що у трьох зіграних матчах перемагали виключно господарі. До того ж, перевага всіх тріумфаторів складала по три м’ячі. Взагалі мав відбутися ще один матч («Поляна» – «Бужора», Іршава), однак він був перенесений у зв’язку із хворобою гравців команди-господаря.

«Хуст» – «Карпати» (Рахів) – 3:0

Основні події в цьому поєдинку розгорнулися після перерви. Перша 45-хвилинка пройшла без забитих м’ячів, а от у другій – вболівальники побачили три взяття воріт. Всі вони – на рахунку хустської команди. Дублем у складі господарів відзначився Михайло Фляшко (55, 63), ще один результативний удар на рахунку Василя Луціва (58).

Ця перемога дозволила «Хусту» одноосібно очолити турнірну таблицю Вищої ліги області.

«Вільхівці» – СДЮСШОР м. Ужгород – 4:1

Колектив з обласного центру Закарпаття на 27-й хв. зустрічі вийшов уперед (голом відзначився Олександр Балаш), та розвинути успіх або хоча б утримати позитивний результат не вдалося. «Вільхівці» доволі швидко відновили паритет і зуміли вийти вперед. Дубль протягом трьох хвилин, 30 – 32, оформив Олександр Грицькевич.

Ще до перерви СДЮСШОРівці пропустили втретє (м’яч у ворота ужгородців влетів від свого футболіста, а саме – від Артура Полячука). На досягнутому команда з Тячівщини не зупинялася і наприкінці гри провела четверту результативну атаку, на завершенні якої вдало зіграв Василь Габор.

«Севлюш» (Виноградів) – «Медея» (Оноківська ОТГ) – 4:1

До Виноградова «Медея» завітала у статусі лідера чемпіонату, та підтвердити це реноме гостям не вдалося. «Севлюш» відчутно переважав свого суперника й зумів здобути переконливу перемогу.

Завдяки голам Михайла Чедрика (12) та Михайла Реплюка (18) на перерву господарі пішли з комфортною перевагою. На 60-й хв. Роберт Смокоровський збільшив перевагу своєї команди до трьох м’ячів, однак за три хвилини «Севлюш» пропустив м’яч у відповідь (результативного удару завдав Едгард Русин).

Та все ж завершальне слово було за господарями. За десять хвилин до завершення основного часу зустрічі Василь Ковтун установив на табло остаточний рахунок зустрічі – 4:1.

«Севлюш», як і «Хуст», очок не втрачав, однак у виноградівців на одну гру зіграно менше, тож вони в турнірній таблиці займають друге місце. Але вже наступного вікенду в них буде можливість змінити цю ситуацію, оскільки вони зійдуться в очному протистоянні з «Хустом».

Також у рамках 4-го туру відбудуться поєдинки між «Медеєю» та «Бужорою», СДЮСШОРом і «Поляною», а також «Карпатами» та «Вільхівцями».

Олег МИКИТА

23 травня на футбольних полях області відбулися поєдинки 3-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу 2021. 23 травня на футбольних полях області відбулися поєдинки 3-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу 2021. Reviewed by новини on травня 25, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.