Єдиний на Закарпатті санаторій «Теплиця» почав надавати забуті старовинні методи лікування

 

Адміністрація санаторію «Теплиця», пропонує своїм відпочиваючим забуті старовинні методи лікування, а саме більш, як 250-ти річним дубом.

Ваше лікування за допомогою дерева в «Трьох Дубах» місто Виноградів Пушкіна -35 (безкоштовно)

"Обіймати дуб - значить ставати бадьоріше, мислити ясно і притягувати до себе здоров'я. Це найкращий енергетичний донор. Якщо залишають сили або нерви на межі - просто підіть і притуліться до стовбура дубу. Досить кількох хвилин і на душі відразу ж повинно стати спокійно і легко. Єдине, в повну силу дерево розкривається з 3 години дня до 21 години ночі. Але навіть в інший час, коли дуб "працює" не в повну силу, він все одно повинен допомогти. Це дерево допомагає знайти міцне здоров'я, мислити ясно і набратися сил для рішучої ривка вперед. Спілкування з таким деревом покращує настрій і допомагає тверезо оцінювати ситуацію. Чим старіший дуб, тим потужніше його енергетика. Так само дуб лікує хребет притуліться до нього спиною обійміть його закрийте очі. Нашим дубам більше 250 років. " - йдеться в повідомленні.

Єдиний на Закарпатті санаторій «Теплиця» почав надавати забуті старовинні методи лікування Єдиний на Закарпатті санаторій «Теплиця» почав надавати забуті старовинні методи лікування Reviewed by Новини on червня 16, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.