В Ужгороді встановлять найбільший у Закарпатті прапор на флагштоку заввишки 30 метрів

 

Як тривають роботи зі встановлення найбільшого у Закарпатській області прапора на флагштоку заввишки 30 метрів в Ужгороді на площі Богдана Хмельницького обговорили сьогодні на нараді у заступника міського голови Івана Шимона за участю представників управління капітального будівництва міськради, головного архітектора міста, проєктанта, виконавця робіт з освітлення, інформує пресслужба міськради.

Іван Петрович звернув увагу на виконання робіт у стислі терміни, до 8 серпня повинні встановити флагшток. Наразі вже зробили бетонну основу під фундамент, армують та бетонують фундамент флагштока.

Зазначалося, що відповідно до уточнень, розміри полотнища будуть 7,5 на 5 метрів. Це місце буде громадським простором, отож зроблять і благоустрій усього скверу – із підсвіткою, лавками, урнами.

Обговорювали у зв’язку із цим варіанти бруківки, із якої буде мощення довкола прапора.

В Ужгороді встановлять найбільший у Закарпатті прапор на флагштоку заввишки 30 метрів В Ужгороді встановлять найбільший у Закарпатті прапор на флагштоку заввишки 30 метрів Reviewed by Новини on червня 16, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.