На Тячівщині зупинили авто з діловим лісом без чіпів та документів

 

"З документів була наявна лише товарно-транспортна накладна. Лісорубного квитка не було. Серед пояснень перевізника деревини щодо відсутності бирок те, що смереку забирали з нижнього складу і маркування там не потрібно. Цікаво, як часто брустурянські лісівники застосовують таку практику?

Через спецлінію "102" знайомий викликав поліцію. Щоправда, працівники поліції Закарпатської області спочатку не розуміли, за що мають фіксувати порушення (?!) Лише через телефонну консультацію Крива-Ужгород-Київ їх вдалося переконати, що вони ПОВИННІ зреагувати на звернення про перевезення непомаркованих 39 (!) м.куб. ділової смереки.

В очікуванні фото вантажівки із смереками та в умовах відсутності фото ТТНки (її забрала поліція), пишу цей допис, щоб правоохоронці не забули внести відомості до ЄРДР протягом 24-ох годин з моменту фіксації." – прокоментувала подію О. Мудра.

На Тячівщині зупинили авто з діловим лісом без чіпів та документів На Тячівщині зупинили авто з діловим лісом без чіпів та документів Reviewed by Новини on січня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.